untitled-7
kategória: , , | Bejegyzést írta: | december 22, 2016

Érzéki öltözékek lazítós napokra! Avagy ünnepek alatt fő a stílus!

Érzéki öltözékek lazítós napokra! Avagy ünnepek alatt fő a stílus!
5 - 1 szavazat

Hírlevél!

Közelednek az édes semmitevés napjai…igen, azok a napok, amelyeket már régóta türelmetlenül várunk! Azok a napok, amikor ágyban maradhatunk, ameddig csak kedvünk tartja, betakarózva egy meleg, puffos takaróba és csodálhatjuk a Karácsonyfa fényeit, amelyet akkora örömmel díszítettünk fel. Bár most van pár napunk lazítani és átolvasni kedvenc folyóiratainkat, amelyek az éjjeliszekrényünkön pihennek, az ünnepek alatt öltözékünket sem hanyagolhatjuk el.

A cikk ötlete akkor jött, miután megnéztem a Dita von Teese által készített videót, amelyben rendkívül vicces és izgalmas módon tesz javaslatokat arra, hogyan lehetnénk csábítóak, akkor is, amikor a legbanálisabb dolgokat csináljuk. Nevess velem, az alábbi videót nézve:

 

És mivel megérdemeljük, hogy kényeztessük tesünket és lelkünket, a figyelmedbe ajánlok néhány ruhadarabot, amelyben stílusosan lazíthatunk:

Háziköntös

Az egyik legnépszerűbb ruhadarab, amikor otthoni kényelemről beszélünk. Tudjuk, hogy szereted azokat a puffos, szivecskékkel díszített puha tapintsú háziköntösöket, amelyek kellemesen melegen tartanak, amikor az erkélyen kortyolgatod a reggeli kávédat, azonban itt az ideje lemondanod róluk és valami érzékibb felé orientálnod a figyelmedet!

Javaslom, hogy iktass be a ruhatáradba egy selyem vagy szatén háziköpenyt, hiszen ez az a ruhadarab, amely ellát egy jókora adag nőiességgel, még olyankor is, amikor borzos vagy…Ha valami drámaibbat szeretnél, íme egy fátyolanyagból készült köntös, bunda anyagbetétekkel. Minden bizonnyal felismered a modellt, hiszen a hollywoodi dívák nagy reklámot csaptak neki, főként az `50-es években. Nyúlj végig a kanapédon, vedd a kezedbe a VOGUE magazin legfrissebb számát és realaxálj dívához illő módon! Stílusosan!

Hálóing

Elérkeztünk hát a klasszikus night gown-hoz, vagyis hálóinghez. Itt az ideje minél nőiesebb, csipkével díszített szatén hálóingeket választanod. Igazi must-have ruhadaraboknak számítanak minden nő számára, így ha még egy sem lóg a szekrényedben, mindenképpen írj a Jézuskának, hogy meglephessen egy minél érzékibb darabbal! A figyelmedbe ajánlom a pántos modelleket, hiszen redkívül lengék és amennyiben fázol, kiválóan párosíthatod őket egy selymes köntössel. Választhatsz V dekoltázssal vagy csipkés kupákkal ellátott darabokat, hiszen kényelmesek és könnyen viselhetőek. Ízlésedtől függően választhatsz rövid vagy hosszú hálóinget is. Választásodtól függően, próbálj minél nőiesebb és érzékibb színeket viselni, mint a piros, fekete, kék vagy rózsaszín!

                             

Kétrészes női pizsama

Az utóbbi években egyre jobban előtérbe kerültek a 2 részes női pizsamák: top + rövidnadrág. Nem csoda, hiszen rendkívül csábító és laza kombinációnak számítanak. Választhatsz selymes vagy pamutból készült modellek közül, esetleg a két anyag kombinációját.

Felsőrész tekintetében 2 variáns közül is válogathatsz: egy rövid, melltartóhoz vagy fűzőhöz hasonló felsőrész, klasszikus atléta vagy egy babydoll jellegű darab.

A csipke anyagberakások a kedvenceim, hiszen rendkívül nőies hangot kölcsönöznek öltözékednek, a csipke tapintása pedig reakciók egész láncát indíthatja el…Válaszd a csábítást egy hasonló pizsamában!

                

Női body

Egy másik rendkívül érzéki ruhadarab a női body vagy overál típusú pizsama. Nevezheted ahogyan csak akarod, hiszen mindkettőnek ugyanazon érzéki szabás az alapja! Fodrok, csipke és fátyolanyag: csupán néhány a választható anyagok közül.

Ezen overálok tulajdonképpen ötövözik a fent bemutatott két elemet: a felsőrészt, valamint a rövidnadrágot – az eredmény pedig egyszerűen ellenállhatatlan! A modellek többsége a két részt elválasztó, gumírozott vagy zsinórra ellátott derékrésznek köszönhetően szépen kihangsúlyozza a derekad vonalát. Egy olyan ruhadarab, amely cosy-chic jelleget kölcsönöz viselőjének, és amelyet a legváratlanabb látogatás alkalmával is bevethetsz.

Hozzád melyik darab illik a legjobban? Hogyan képzeled el magad érzéki dívaként a kanapédon?

Fotó forrás: pinterest.com

 

Érzéki öltözékek lazítós napokra! Avagy ünnepek alatt fő a stílus!
5 - 1 szavazat

Hírlevél!

400 megtekintés