untitled-9
kategória: , | Bejegyzést írta: | december 29, 2016

Fashion report: fedezd fel a 2017-es év 3 legmeghatározóbb trendjét!

Fashion report: fedezd fel a 2017-es év 3 legmeghatározóbb trendjét!
5 - 2 szavazat

Hírlevél!

A 2016-os év, a maga jó és rossz oldalaival, virágzó év volt női divat tekintetében. Számtalan trend, minta és stílus közül válogathattunk, ez pedig örömmel tölt el minket! Könnyedén megtaláltuk azon ruhadarabokat, amelyekre már oly rég vágytunk és engedtük, hogy elvarázsoljanak az újraértelmezett klasszikusok.

Ahogy azt már megszokhattuk, minden év végén vagy új év elején tucatnyi trend reportot olvashatunk, amelyek naprakésszé tesznek a legaktuálisabb trendeket illetően, valamint arról is tájékoztatnak, hogy az új évben mely ruhadaraboknak inthetünk búcsút.

A 2016-os év a romantika, a női finomság és gyengédség felé irányult. Most, a szakértők utat mutatnak, hogy melyek azon ruhadarabok, amelyek felé orientálódnunk kéne 2017-ben, amely év sokkal kiélezettebbnek bizonyul divat terén, hiszen a női erőt és szexualitást hírdeti, azonban a romantikával sem hagy fel teljes mértékben.

Kimennek a divatból azon fátyolszerű ruhák, amelyeket “utcai pizsamáknak” is neveztünk. A divattervezők kevesebb fodrot fognak használni és inkább a haszonelvűség felé irányítják figyelmüket, olyan hasznos ruhadarabok felé, amelyek a segítségére lehetnek a siker keresésére indult erős nőnek.

Csupán annyit mondhatunk, hogy lélegzetvisszafojtva várjuk a romantizmus újraértelmezett hullámait a 2017-es ruhadarabok tekintetében.

De lássuk inkább a 2017-es év legtrendibbnek számító ruhadarabjait!

Csíkok

A csíkos ruhadarabok elég agresszíven érzékeltetik majd jelenlétüket a 2017-es divatban. Az előző szezonok trendeji között is felfedezhettük, épp 2016 tavaszán és az idő múlásával, igazi klasszikusként elengedhetetlen darabjává válik a ruhatáradnak. Legyen szó csíkos ruháról, esetleg egy Palazzo típusú csíkos nadrágról, ezen minta nem hiányozhat a Te “must-have” 2017-es listádról sem! Amellett, hogy rendkívül divatos, kiváló hatással van az alakodra is, hiszen stílusosan viselve optikailag hosszabbítja a testet!

Tornacipő

Egy lábbeli, amelyet idén a top darabok között találunk: a tornacipő. Hosszú életének titka sokoldalúságában rejlik: számtalan öltözékhez viselheted, a modellek sokszínűsége, dizájnt és mintát tekintve pedig végtelen. A 2017-es év a hasznosságra és egyediségre alapoz, éppen ezért a tornacipő könnyedén megtalálja a helyét a 2017-es év divatjában, hiszen mindkét tulajdonsággal rendelkezik. Tipp: szerezz be minél hamarabb egy platform talpú modellt, hiszen a legnagyobb trendek között találjuk!

Festmények által ihletett minták

A festmények mindíg is inspirációs forrásként szolgáltak a divattervezők számára. 2017-ben a művészi ihletésű minták ismét divatban lesznek. Legyen szó akár egy összetett mintáról, amelyet a nagy festők alkotásai ihlettek, akár olyan részletekről, amelyek jelekké válnak, a ruhadarabokat rendkívül gazdag minta és értéket sugárzó megjelenés jellemzi majd!

Most van itt a pillanat, hogy beszerezz egy ruhát vagy egy mintás nadrágot, amelyet Da Vinci vagy Klimt festményei ihlettek. Választásodat nem fogod megbánni, hiszen irigylésreméltó megjelenésre tehetsz szert általuk!

Ugye Te is lenyűgözőnek találod a 2017-es új trendeket? Melyik áll hozzzád a legközelebb?

Fotó forrás: pinterest.com, elle.com, VOGUE.com, stylecaster.com

Fashion report: fedezd fel a 2017-es év 3 legmeghatározóbb trendjét!
5 - 2 szavazat

Hírlevél!

568 megtekintés