untitled-6
kategória: , , | Bejegyzést írta: | december 20, 2016

Flitteres ruha: egy exkluzív ruhadarab, amely sosem megy ki a divatból!

Flitteres ruha: egy exkluzív ruhadarab, amely sosem megy ki a divatból!
5 - 3 szavazat

Hírlevél!

 

Csillogás. Tüzijáték. Flitterek. Csillámpor. Extraváns stílus.

Ha megkérnezdnéd tőlem, mit jelent számomra az évnek ezen időszaka, a családi körben töltött ünnepek melegsége mellett azt mondanám, hogy csillogást. Azt mondanám varázslatot és egy különleges világot, ahová csakis ünnepi öltözékben léphetünk be!

Azt mondják, hogy csillagporból lettünk megalkotva és azt hiszem a téli ünnepek közeledtével éppen ezt kezdjük érezni. Minden fényekben díszeleg és még a csillagok is fényesebben ragyognak ilyenkor…

Igen, az ünnepek varázsa engem már magával ragadott, és őszintén mondhatom, hogy ebben az időszakban amennyire csak tudom végre kihasználom az alkalmat, hogy fényes, csillogó öltözékeket viselhesssek! Éppen ezért azt tanácsolom, légy merész és ragyogj minél fényesebben ebben az időszakban, úgy a mosolyoddal, mint öltözékeiddel!

Egy hasonló bátorítás után, amelyet a végtelenségig ismételgethetek, két javaslattal is igyekszem a segítségedre sietni flitteres ruha terkintetében, amelyet úgy egy elegáns Karácsonyi bulin, mint Szilveszteri éjjelén is viselhetsz!

Arany Ana Radu Gorgeous Party Ruha

Mivel elsőre talán nincs merszed teljesen flitterekbe burkolózni, olyan modellt választottunk, amelynek mintáját csillogó díszítésekből áll. Amennyiben egy különleges, mégis klasszikus öltözéket szeretél beszerezni a Szilveszteri bulira, a figyelmedbe ajánlom az  Arany Ana Radu Gorgeous Party Ruhát, amely egyedi tervezése révén, krém alapon különleges flitteres díszítésekkel van ellátva.

Imádom a flitterekkel díszített fátyolanyagból készült ruhaujjakat, hiszen elegáns hangot kölcsönöznek az öltözéknek, a fátyolanyag könnyed esése pedig fluiditást ad mozdulataidnak. A flitteres díszítések, valamint az anyag kombinációja azt a benyomást keltik, hogy tetőtől-talpig aranyba öltöztél.

Tökéletes ruha a Nagy Gatsby tematikára épülő bulikra, ahol a  stílus a belépőd!

Ezüst Golden Leef Ruha

A második ajánlat ugyancsak egy kombináció az anyag és flitteres díszítések között, ezúttal ezüst színben. A flitterekkel ellátott modell rendkívül stílusosan ötvözi a virágos ihletésű mintákat (levelek), valamint a geometrikus hatásokat (háromszögek, rombuszok) és ezáltal lenyűgöző hatást hoz létre. Ezt a ruhát viselve elmondhatod, hogy egy modern amazonhoz illő modern fegyverrel vértezed fel magad, aki naponta megharcol a sikereiért!

A ruha, a derék részen elhelyezett függőleges csillogó díszítéseknek köszönhetően optikailag vékonyítja a testet. Innen a ruha csodálatos, modern vonala, amely körvonalazza a női test utánozhatatlan formáit. A ruha tökéletes választás lehet egy modern tematikájú, statement Szilveszteri bulira, és kiválóan illik az Új évhez, amelyet már most igen nagy várakozások öveznek!

   

A választás a Tied! Az fenséges arany csillogást vagy az impozáns ezüstöt választod?

Fotó forrás: StarShinerS, pinterest. com

 

Flitteres ruha: egy exkluzív ruhadarab, amely sosem megy ki a divatból!
5 - 3 szavazat

Hírlevél!

776 megtekintés