rochie-catifea-starshiners-e1481789822363
kategória: , , | Bejegyzést írta: | december 16, 2016

Rukák Szilveszterre és Karácsonyi bulira a StarShinerStől!

Rukák Szilveszterre és Karácsonyi bulira a StarShinerStől!
5 - 2 szavazat

Hírlevél!

A december hónapban van valami mágikus, ami minden évben arra ösztönöz, hogy adakozóak legyünk, hogy minél szebb és több ajándékkal lepjük meg a szeretteinket, valamint saját magunkat is jobban kényeztessük.

Ebben az időszakban a legsikeresebb ajándékoknak kétségkívül a ruhák bizonyulnak. Nem tévedhetsz velük, hiszen mindannyian szeretnénk szép ruhákban köszönteni az Új Év első perceit, Karácsonykor pedig ugyancsak a ruha a legjobb választás. És hogy is ne választanál egy ruhát, amikor biztos lehetsz benne, hogy minőségi ruhát kapsz, amely a StarShinerS műhelyeiben készült, a részletekre való legnagyobb odafigyeléssel. Az Új ünnepi Kollekció megjelenésével a legkeresettebb modellek a flitterekkel ellátott ruhák, a bársony ruhák, valamint a csipke ruhák lettek, amelyeket a bársony overálok követtek.

 

 

 

A tökéletes Szilveszteri valamint Karácsonyi bulihoz illő ruha kiválasztásánál a legfontosabb szempont, hogy olyan modellt válassz, amely előnyös számodra. A szűk, flitteres ruhák még a teltebb alkatú hölgyeknek is tökéletesen állnak, az egyetlen lényeges dolog, hogy ¾-es vagy hosszú újjúak legyenek. Így elegáns és kifinomult hatást érhetsz el.

A bársony ruháknál arra vigyázz, hogy minőségi anyagból készül darabot válassz, hiszen a piacon úgy minőségi, mint silány minőségű modellt is találunk, ez pedig azonnal érződik és látszódik.  A StarShinerS ünnepi kollekciójában a legszebb, minőségi anyagokból készült ruhákat állította össze, azért, hogy Te mindíg kifogástalanul nézz ki!

 

 

 

Várunk minden pénteken, 18:00 órától a www.StarShinerS.hu oldalán, hogy feldezhesd ÚJ Kollekciónkat, több mint 100 ruházati cikkel! Továbbá ha erre jársz, mindenképpen nézz be StarShinerS Showroom-ainkba, a nagyváradi Lotus Centerben, valamint a temesvári Shopping City-ben, ahol 9:00-21:00 óra között fel is próbálhatod kedvenc ruhadarabjaidat!

Kellemes Karácsonyt és Boldog Új Évet kívánunk!  🙂

Rukák Szilveszterre és Karácsonyi bulira a StarShinerStől!
5 - 2 szavazat

Hírlevél!

793 megtekintés