untitled-3
kategória: , , | Bejegyzést írta: | december 14, 2016

Shop the outfit: fényes szálú nadrág – 2016/2017 telének legújabb trendje!

Shop the outfit: fényes szálú nadrág – 2016/2017 telének legújabb trendje!
5 - 2 szavazat

Hírlevél!

Egy öltözék lenyűgöző volta általában a részletek gazdagságában rejlik. Ezek minél eredetibbek, megjelenésed annál feledhetetlennebb lesz. Ebből kiindulva, egy olyan ruhadarabot kerestem, amelyre ránézve azonnal a ruhatáramba akarom tudni. Bár bizonyos ruhadarabot divatjamúltnak tűnhetnek, néhány alkalommal a legváratlanabb pillanatokban válnak újra divatossá.

Valahogy így van ez a fényes szálú nadrággal is, amelyet egy jó ideje már nem láttam az üzletekben, azonban idén merész visszatérőnek számít. Megjelenését az aktuális trendek is indokolják: fényesség, egység, glam és erőteljes karakter.

Ma egy olyan öltözéket ajánlok a figyelmedbe, amelynek központi ruhadarabja egy bámulatos nadrág!

Íme a ruhadarabok, amelyekre szükséged lesz, hogy stílusos és nőies megjelenést hozhass létre:

»» Arany LaDonna Party Enchantment Nadrág »»

Minden bizonnyal hiányzott már a fényes szálú nadrág! Ezt azért is mondom, hiszen ruhatárad rendkívül elegáns és izgalmas darabja. Fényességet és igazi VOGUE hatást kölcsönöz a teljes megjelenésednek! Anyaga jacquard, vagyis egyfajta szövet, amely még a Középkorban jelent meg és az által vált híressé, hogy a szövés során kombinált szálak érdekes grafikus mintát hoztak létre. Ezen anyagfajta, csillogó karakteréből adódóan csupán a királyoknak és nemeseknek adatott meg.

Az Arany LaDonna Party Enchantment Nadrág természetes rostokat is tartalmazó szálainak szövése által egyedi geometrikus alakzatokat mintáz. A modell elegáns és kiválóan illik úgy a különleges eseményekhez, mint egy üzleti találkozóhoz is. Magas derékrésszel és kónikus szabással rendelkezik. Ezen nadrágot tehát büszkén viselheted egy Szilveszteri buliban is, hiszen valóban stílusos és csillogó ruhadarab!

   

»» Fekete Fofy Gentle Choice Body »»

A fényes szálú nadrág grafikus összetettségéből adódóan a blúz tekintetében az alábbit javaslom: fekete body! Természetesen dönthetsz egy fekete selyem ing, esetleg egy fekete garbó mellett is, azonban a csipke díszítéssel ellátott fekete bársony body merész és ihletett választásnak bizonyulhat! A csipke bohém jelleget kölcsönöz megjelnésednek, a bársony pedig elegáns és laza hatással egyensúlyozza a nadrág aranyló fényét. Mivel a body követi a tested vonalát, segít kihangsúlyozni a derekadat, hiszen amúgy is a fent említett magas derekú nadrággal párosítottuk.

   

»» Fekete Top Secret SPZ0259CA Nagykabát »»

A fenti összeállítást tökéletesen kiegészítheted egy stílusos rövid kabáttal! Széles gallérja és kétsoros gombja révén enyhe military hatást ad viselőjének, a túlméretezett gallér pedig a régi francia tisztekre emlékeztet.

Ezen mono kabát tökéletes választás egy olyan öltözékhez, amelynek központi ruhadarabja gazdagon mintázott. A fekete még jobban kihangsúlyozza a nadrág aranyozott szövését és exkluzív jellegét.

   

»» Fekete Nymphea Bőr Cipő »»

Mivel minden öltözék a cipővel válik teljessé, íme a mai ajánlatom, ami ugyancsak…mono. Egy rendkívül nőies, kerek kivágású, magas sarkú, lakk hatású bőr cipő, amely csak hab lehet a tortán: az a részlet, amely érzéki és stílusos megjelenést kölcsönözhet viselőjének!

   

Tetszett a fenti összeállításunk? Eléggé csillogó egy különleges estéhez?

Fotó forrás: StarShinerS
Shop the outfit: fényes szálú nadrág – 2016/2017 telének legújabb trendje!
5 - 2 szavazat

Hírlevél!

408 megtekintés