untitled-10
kategória: , , | Bejegyzést írta: | december 29, 2016

Szilveszterkorj viselj pirosat! Készülj fel egy érzékiséggel teli Új Évre!

Szilveszterkorj viselj pirosat! Készülj fel egy érzékiséggel teli Új Évre!
5 - 4 szavazat

Hírlevél!

Eldöntötted már mit veszel fel Szilveszter éjjelén? Én szeretnék neked segíteni egy tippel: viselj pirosat! Minden bizonnyal tudtad, hogy egyes hagyományok úgy tartják, hogy Szilveszter éjjelén mindenképpen viselj egy piros ruhadarabot, így az Új Év bőséggel és szerencsével érkezik majd! Hiszel benne vagy sem, mi sem egyszerűbb annál, minthogy kiválassz egy piros öltözéket a StarShinerS webáruházából és készülj fel egy érzékiséggel teli Új Évre!

Nagy volt az örömöm, amikor megláttam, hogy a StarShinerS megkönnyítette a dolgunkat a tökéletes Szilveszteri ruha keresését illetően, hiszen egy teljes kategóriát a piros színű ruhadaraboknak szentelt!

Most tucatnyi ruha, overál, szoknya és blúz közül válogathatsz, hogy megtalálhasd azt a darabot, amely illik hozzád és szerencsével vértez fel az Új Évben.

 

 

Amennyiben még nem győztünk volna meg, hogy vetned kellene egy pillantást ezen ruhadarabokra, most bemutatok két ruhadarabot, amelyet megfontolandó opciónak találok az év utolsó éjjelének bulijához:

 

Piros Daniella Cristea Sensuality Overál

 Amennyiben Szilveszter éjjelén kényelmesebben éreznéd magad egy nadrágot viselve, javaslom, hogy válassz egy elegáns, tested vonalát követő overált, érzéki áttetsző anyagberakásokkal. Ahogyan azt képünkön is láthatod, különleges, nem mindennapi modellről van szó amely stílust, karaktert és kifinomult megjelnést kölcsönöz viselőjének. Izgalmas dekoltázs vonalának köszönhetően érzékiséget és titokzatosságot sugall. Összeállításodat párosítsd egy nude árnyalatú magas sarkú félcipővel, valamint néhány modern, minimalista kiegészítővel.

Ezen modellt választva biztos lehetsz abban, hogy nem maradsz észrevétlen, bárhol is töltöd majd az év utolsó pár óráját!

 

Piros Ana Radu Mysterious Woman Ruha

A második választásom egy félvállas, hosszú ruhára esett, amely belül bélelt és asszimetrikus szabásának köszönhetően első látásra lehengerlő. Elegáns szabása kihangsúlyozza vállaid szépségét, félvállas megoldása pedig egy túlméretezett masnival van kiemelve, amely egészen a derék vonaláig leér. A nőies derékvonalat egy sor berakás elegánsan helyezi előtérbe, amely szimmetrikusan van elhelyezve úgy a csipő-, mint a mell vonalán. Érzékiségét fokozza a ruha magas felvágása, amely egyben veszélyesn csábítóvá is teszi! A nude vagy kifinomult arany kiegészítők bben az esetben is tökéletes választásnak bizonyulnak! Ne feldd: a kevesebb néha több!

Ne feledd: Szilveszterkor viselj Te is egy kis pirosat, hogy a 2017-es éved szerencsével és szerelemmel teli legyen!

 Fotó forrás: StarShinerS, pinterest.com

 

Szilveszterkorj viselj pirosat! Készülj fel egy érzékiséggel teli Új Évre!
5 - 4 szavazat

Hírlevél!

737 megtekintés