untitled-8
kategória: , , | Bejegyzést írta: | december 27, 2016

Tudd meg, melyik szín fogja uralni 2017-es trendeket!

Tudd meg, melyik szín fogja uralni 2017-es trendeket!
4 - 2 szavazat

Hírlevél!

Elgondolkodtál már azon, hogyan választják ki minden évben azt a bizonyos színt, amely meghatározza majd a trendeket minden iparágban? Ha igen, akkor jó ha tudod, hogy a Pantone Intézet az a hely, ahol a döntések születnek. Egy cég, amely évek óta, körülbelül 2000-től kezdve, minden év végén napvilágra hozza azt a színt (és ennek különböző árnyalatait) amely uralni fogja majd a kreatív iparágakat. A 2017-es évre a Pantone Intézet egy új színnel rukkolt elő, amely egy új életstílust és egy új megközelítést céloz meg: GREENERY néven.

Íme a megjelent filmecske, amely kis ízelítőt ad abból, mit is jelenthet a GREENERY – az év színe – az egész világ számára. Ez a rövidke videó egyszerűen lenyűgöző!

Röviden, a GREENERY egy új kezdetet jelent, minden tekintetben egy egészségesebb, frissebb jövőt mindenki számára. A figyelem a minket körülvevő természet szépsége, valamint a naponta ebből merítkező ihlet felé irányul.

De pontosabban mi is befolyásolja majd ezen színnek a kiválasztását?

Mindenképpen befolyásolni fogja a kiegészítők kiválasztását. Amennyiben 2016-ban premier jelleggel két „év színe” is volt: a púderrózsaszín, valamint a derűs kék, így a kiegészítők kiválasztásában is nagyrészt a rózsaszín-kék vonalon haladtunk. Most az új trendhez igazodva zöld színű kiegészítők felé irányul a figyelmünk, a jóslatom pedig így hangzik: 2017-ben a jádekő lesz az egyik legnépszerűbb féldrágakő!

Minden bizonnyal az esküvői díszítéseket is befolyásolja majd ez a friss, élettel teli szín, főként, hogy ezen különleges események nagyrésze a tavaszi-nyári időszakban esedékes! A természet egy igen egyedi és csábító díszletet biztosít, ha az év színeiben szeretnénk berendezni a teret. A menyasszonyi ruha, évszaktól függetlenül, fehér marad, azonban a kiegészítők és részletek, amelyekben a különbség rejlik, bátran követhetik a GREENERY árnyalatait.

Kétség kívül a divat világát felforgatja majd ez a színbeli változás, és az aktuális trendeket követő classy, casual-chic, glam vagy office összeállításokkal rukkol majd elő. Türelmetlenül várom, hogy láthassam az új női ruha, cipő, valamint táska kollekciókat, amelyek a jövő évben jelennek majd meg! Színek tekintetében ruhatáram minden bizonnyal nagy változásokon megy majd át. Azonban a fekete ruhadarabokról nem fogok lemondani, hiszen mindíg divatosak és sosem évülnek el.

      

Meg kell még említenem, hogy smink terén a sminkmesterek számtalan meglepetéssel készülnek, amelyek színek tekintetében hasonlóan intenzívek, mint a divat terén fellépő változások! Készülj fel egy egyedi és friss elemekkel teli vibráló szezonra!

Rendkívül izgalmas évnek ígérkezik, nemde?

Fotó forrás: Pantone.com, pinterest.com
Tudd meg, melyik szín fogja uralni 2017-es trendeket!
4 - 2 szavazat

Hírlevél!

463 megtekintés