untitled-4
kategória: , , | Bejegyzést írta: | december 15, 2016

Válassz egy modern ruhát a feledhetetlen év végi bulikra!

Válassz egy modern ruhát a feledhetetlen év végi bulikra!
5 - 1 szavazat

Hírlevél!

Ideális lenne elkerülnünk azon pillanatokat, amikor csípőre tett kézzel állunk a tele szekrényünk előtt és rájövünk, hogy nincs egyetlen megfelelő ruhánk sem a közelgő stílusos partikra! Sosem felejtjük el a hasonló pillanatokat, hiszen nők vagyunk és általában istennőhöz illő elvárásaink vannak, ezért azt javaslom, hogy lazíts és a következő partira, amire hivatalos vagy, vedd fontolóra az alábbi öltözéket.

Természetesen fekete ruhát választottunk, amely igazi statement ruhadarabnak számít női öltözékek terén, azonban egy modernebb variáns mellett tettem le a voksomat, amely különleges, érzéki kivágással van ellátva!

Íme a javaslatom:

Fekete Ana Radu Sensual Mirage Ruha

Mit szólsz? Felkeltettem az érdeklődésedet? A Fekete Ana Radu Sensual Mirage Ruhát egy könnyen nem tudod figyelmen kívül hagyni. Bevallom, izgalmas kivágásai miatt választottam a fenti ruhát, valamint titokzatossága miatt, amely körülveszi. Elsősorban is a fűzős részt szív alakú kivágással tervezték, azonban a edgy hatás érdekében a szabás egy merész szív alakú kivágással ellátott modell, valamint egy váll részen átfedéssel díszített ruha izgalmas kombinációjává alakult át.

Az eredmény pedig egy rendkívül érzéki modell lett, amely fedetlenül hagyja a vállakat és odacsalja a tekintetet a mell részen elhelyezett kis kivágásra. Amennyiben ezen részletek nem elegendőek ahhoz, hogy meggyőzzünk, mit szólsz a ruha hosszához? Megfelelően hosszú ahhoz, hogy kihangsúlyozza formás lábaidat, azonban kellően rövid ahhoz, hogy beindítsa a körülötted lévők képzelőerejét!

Asszimetrikus szabása úgy a ruha felső, mint alsó részén is megjelenik. Az alsó részen, pontosabban a derék részen övvel van ellátva, amely túllépi a ruha hosszát, ezzel is erősítve karakteres, edgy jellegét, valamint asszimetrikus szabását, amely kihangsúlyozza az alakot.

Arany Mermaid Bőr Cipő

Egy hasonlóan exkluzív ruha mellé nem választhatunk egyszerű darabokat, hiszen már önmagában is hangsúlyos kiegészítőkért kiált, amelyek ellensúlyozzák bársonyos anyagának egyszerűségét. Éppen ezért cipő terén egy elegáns, arany jegyeket viselő modellt javaslok.

A világ egyik legelismertebb társítása a fekete ruhadarabok, valamint az arany, vagy arany hatásokat viselő kiegészítők alkotta páros.  Egy hasonló összeállítás esetében a kulcs a kifinomultság, éppen ezért azt javaslom kölcsönözz csillogást megjelenésednek ezzel a különleges cipővel!

 

Fekete Top Secret S025741 Táska

Hogy öltözékünket maximálisan kihangsúlyozhassuk, egyetlen kiegészítőre van szükségünk: a clutch típusú táskára! Arra gondoltam egy bársonyos anyagból készült különleges modellt javaslok, finom arany részletekkel és lekerekített sarkakkal, amely kiválóan illik majd a ruha nemes anyagához is. Mindenképpen válassz egy túlméretezett arany karkötőt, valamint egy erős, nőies, mégis elegáns, de nem tolakodó parfümöt, amely kihangsúlyozza megjelenésed karakteres jellegét!

 

Tipp:

  

 

Fotó forrás: StarShinerS, pinterest.com, VOGUE.com

Válassz egy modern ruhát a feledhetetlen év végi bulikra!
5 - 1 szavazat

Hírlevél!

952 megtekintés